Over ons

Het Nr. 1 Growth Hacking agency in de Benelux

Geen enkele wereldwijde beweging komt voort uit individuen. Samen werken we hard, lachen we veel, brainstormen we non-stop, gebruiken we honderden post-its per week en geven we de beste high-fives van de stad.

We challenge the way marketing is done

De Sneakers in S&S staat voor een informele werkplek, waar we geloven dat plezier met elkaar bijdraagt aan een verhoogde productiviteit. Vrijdag is #ChefLunch dag waar we samen een lunch van topniveau maken, de dag sluiten we af met een goede borrel waar onze in-house DJ’s shinen op de draaitafel en de borrelcommissie zorgt voor heerlijke koude dranken na een drukke dag werk.Wat we doen

Wij geloven dat data elk bedrijf kan laten groeien, hoe groot het ook is. Want onderbouwing is het nieuwe onderbuik. We onderbouwen alles met data. Data stuurt je bedrijf namelijk steeds een beetje meer de goede richting op.

Stap voor stap op weg naar meer groei.

We dragen sneakers

Je kunt ons zien als datalab, maar we dragen geen labjassen. En al helemaal geen dure maatpakken. We zijn jonge honden. Dragen sneakers. En helpen zelfs de grootste bedrijven te groeien als een startup.

De frisse wind in jouw organisatie

We zijn precies de frisse wind die corporates nodig hebben, en laten de frisse wind van startups harder waaien. Wij zijn Sprints & Sneakers. En we laten jouw bedrijf groeien met data.

 

Persoonlijke groei staat in onze grondwet

Naast groei voor onze cliënten, realiseren we ook voor groei voor onszelf. Iedere laatste vrijdag van de maand staat in het teken van persoonlijke groei waarin het hele team zich ontwikkelt in een skill naar keuze.

Woordje van de oprichter

Laten we ff babbelen.

We zullen geen tikkie sturen voor de koffie, promised.

Hiermee stem je ook in dat je van onze cookies houdt