Vacature Data Scientist

Ben jij dé nieuwe data scientist van Sprints & Sneakers, Nederland’s snelst groeiende growth hacking agency? Gaat jouw alfabet niet van A tot Z, maar van 0 tot 10? Zijn jouw dromen in cijfers en is de Python jouw favoriete attractie van de Efteling? Dan zoeken we jou, je bent nodig!

Onze werkwijze? Bij ons draait het om de 3 V’s: Vertrouwen, Vrijheid en Verantwoordelijkheid. We vertrouwen dat jij verbanden met cijfers legt, de vrijheid om je dag in te delen en de verantwoordelijkheid om data te leveren waar we mee aan de slag kunnen.

Ben jij de persoon die ons helpt met het vinden van de juiste cijfers voor de organisaties die met ons werken? Solliciteer en dan drinken we snel een kop koffie! Of thee. Wat jij wilt. 

Dit ga je doen als Data Scientist van Sprints & Sneakers

Als data scientist maak je analyses voor aangesloten organisaties. Je kunt ruwe cijfers vertalen naar ‘actie’ en kijkt kritisch naar de mogelijkheden voor organisaties waar we mee werken. Je neemt niet alles voor waarheid aan en durft door te vragen om zo betere inzichten te leveren. Dit zijn niet alleen de kansen, maar ook juist mogelijke bedreigingen.

Als data scientist van Sprints & Sneakers is het niet alleen belangrijk dat je goed met in getallen bent, je kunt de kansen en bedreigingen goed beargumenteren en weet vervolgstappen in kaart te brengen.

Verder werk je met merken als Bols, Red Bull en Vitaminstore. Iedere dag is anders! Om deze merken verder te laten groeien willen we service op maat bieden. Dit kunnen we alleen op basis van waardevolle inzichten uit data en niet op onderbuikgevoelens. Help jij ons?

 

Dit ben jij

✅Je hebt aantoonbare ervaring met Python;
✅Je spreekt de taal van SQL;
✅Je bent een ster in statistiek;
✅Je komt goed tot je recht in teams;
✅Je bent bekend met de materie van Machine Learning en kan dit toepassen (pré);
✅Je beheerst Nederlands en Engels;
✅Je bent ambitieus en wilt groeien;
✅Je bent het eens met de missie van Sprints & Sneakers: ‘’Building a better future.’’
✅Je bezit een gezonde dosis humor (woordgrappen worden gewaardeerd).

Wie zijn wij?

Sprints & Sneakers bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team. We zijn allemaal mensen die de beste willen worden in wat ze doen en hebben samen enorm veel lol. Sprints staat symbool voor onze werkwijze, sneakers voor onze cultuur! We investeren veel in het vergroten van onze expertise met trainingen. Daarnaast staat 1 vrijdag per maand in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Je mag doen wat je wilt, zolang je maar beter wordt in een relevante skill. Een ander hoogtepunt op vrijdag zijn de culinaire hoogstandjes van chef lunch. Iedereen is een keer aan de beurt om zijn ‘inner Gordon Ramsay’ te laten zien. En uiteraard sluiten we de vrijdag in stijl af met een compleet verzorgde vrijmibo inc. inhouse DJ’s.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een cultuur waarin vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap voorop staan 
  • Een plek waar je je razendsnel ontwikkelt 
  • Werken voor purpose driven brands 
  • De leukste teamuitjes en borrels
  • Een compleet verzorgde lunch 
  • Een marktconform salaris & bonusstructuur 
  • Winstdeling
  • Onbeperkt aantal vakantiedagen

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

Foto van Anique
Medewerkers van Sprints & Sneakers
Rose Marie, medewerker van Sprints & Sneakers die brainstorm sessie houdt

Contact

Vul als eerst het onderstaande formulier in, zo weten wij hoe we met elkaar in contact komen!

Praatje

Maak kennis met Anique en stel alle vragen die je hebt over ons.

Case

Kennismaking bij ons op kantoor waar je een business case maakt.

Meeloopdag

Draai mee met S&S en ervaar hoe wij werken en wie wij zijn.

Gaan!

Is die match daar? Dan kun je meteen bij ons aan de slag!

Contact