Talent Manager

Wil jij betrokken worden bij alles wat met mensen binnen een organisatie te maken heeft? Van het organiseren van leuke events en uitjes tot kwartaal evaluaties met collega’s en het aantrekken van nieuw talent? En daarnaast onderdeel zijn van een ambitieuze en snelgroeiende organisatie? We’ve got an all in one for you!

Zet jij deze groeiende lijn door?

Wat ga je doen?

Als Talent Manager bij S&S ben je verantwoordelijk voor de werving van nieuwe collega’s en begeleidt hierin het hele proces van het eerste gesprek tot de onboarding. Om de juiste mensen aan te trekken laat je jouw creatieve brein het werk doen en bedenk je “out of the box” ideeën en voer je deze ook uit. Uiteraard met de hulp van jouw collega’s, die je kunnen helpen, om de juiste marketingstrategie in te zetten en uit te bouwen. 

Als Talent Manager zorg je voor een goede onboarding en ga je aan de slag met het versterken van onze employer branding en candidate journey. Je bent hierin vrij om te experimenteren en de gekste ideeën te bedenken. Wat werkt dat werkt!

Na de onboarding stopt jouw rol echter niet. Je bent er namelijk ook voor onze medewerkers. Je fungeert als vertrouwenspersoon en bewaakt bijvoorbeeld door middel van kwartaalevaluaties de ontwikkeling van collega’s. Heb je hier andere ideeën over? Voel je vrij om dit zo vorm te geven als jij wil. Jij bent echter de expert. Aan de hand van de dingen die je hoort en ziet adviseer je het management en denk je mee over hoe wij, onze beoogde groei, kunnen behalen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van alumni evenementen en uitjes met het interne team. We gaan minimaal een keer per jaar op teamtrip, hoe gekker, hoe beter!

Wie ben jij?

 • Jij hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Recruiter, Talent Manager of HR generalist of hebt ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.
 • Je bent ondernemend en hebt een proactieve houding.
 • Je weet de dingen zowel vanuit commercieel oogpunt te bekijken als dat je oog en aandacht hebt voor de mens.
 • Kennis van arbeidsrecht en anders de juiste instelling om je dit eigen te maken.
 • Ervaring met ontwikkeltrajecten & evaluatiegesprekken is een pré.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor (of denkt dat in ieder geval van jezelf).

Zet jij deze trend voort?

Wie zijn wij?

Sprints & Sneakers bestaat uit een jong, ambitieus en gezellig team. We zijn allemaal mensen die de beste willen worden in wat ze doen, maar daarnaast ook enorm veel lol hebben samen. Sprints staat symbool voor onze werkwijze, sneakers voor onze cultuur! We investeren veel in het vergroten van onze expertise met trainingen. Daarnaast staat 1 vrijdag per maand in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Een ander hoogtepunt op vrijdag zijn de culinaire hoogstandjes van chef lunch. Iedereen is een keer aan de beurt om zijn skills in de keuken te laten zien. En wat natuurlijk niet mag ontbreken, op vrijdag is een compleet verzorgde vrijmibo, inc. in house Dj’s.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een cultuur waarin vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap voorop staan 
 • Een plek waar je je razendsnel ontwikkelt 
 • Werken voor purpose driven brands 
 • De leukste teamuitjes en borrels
 • Een compleet verzorgde lunch 
 • Een marktconform salaris & bonusstructuur 
 • Winstdeling
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

Contact

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Praatje

Een kennismaking met Eva waarin je je vetste sneakers kan laten zien.

Hoi!

Kennismaking bij Sprints & Sneakers op kantoor met Bart en een andere collega.

Case

Het maken van een business case en een aantal speeddates met toekomstige collega’s.

Gaan!

Is die match daar? Dan doen we je graag een aanbod en ben je officieel onderdeel van de S&S familie!

Contact