Careers

We werken samen aan een betere toekomst door mooie merken te helpen groeien. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop, zo blijven we de beste in wat we doen. Als team staan we altijd voor elkaar klaar. Kom jij ons team versterken?

Je past bij ons wanneer je

Impact maken op een betere toekomst

We werken samen aan een betere toekomst door mooie merken te helpen. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop, zo blijven we de beste in wat we doen. Als team staan we altijd voor elkaar klaar.

Nog even samengevat

Vrijheid, verantwoordelijk en vertrouwen. Wat houdt dit in de praktijk in? 

Vrijheid in het bepalen van je eigen werktijden. ‘s Middags sporten? Vooral doen! van 11 tot 19 werken? Ook goed! Je krijgt verantwoordelijkheid in het werk dat je doet, zo word je direct ingezet op klanten en vragen we je om een bijdrage te leveren aan de groei van Sprints & Sneakers. Iets wat jij leuk vindt natuurlijk. 

Je krijgt het vertrouwen om je werk naar je eigen inzicht te doen. Je krijgt hierbij natuurlijk de ondersteuning van het team maar ondanks een heldere way of working hebben we hebben geen managementlagen.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast een stel super getalenteerde collega’s krijg je minimaal 1, maar meestal 2 trainingen per maand. Je leerdag  De laatste vrijdag van elke maand is volledig gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Hier geef je uiteraard zelf invulling aan, jij weet immers waar jij jezelf verder in wil ontwikkelen! 

Purpose driven

We zijn op een missie om te werken aan een betere toekomst. Momenteel draagt 35% van onze klanten bij aan de 17 sustainable development goals, straks is dat aandeel 100%. We zijn de eerste growth hacking agency met B-corp (pending) certificering en trots dat we organisaties die goed doen kunnen helpen. Elk kwartaal doen we daarnaast een project “Growth for good”. Hier helpen we geheel vrijwillig organisaties zoals het Aidsfonds, the Ocean Clean-up en de buddy run.

Team & Culture

Een belangrijk onderdeel van deze cultuur is ons maandelijkse experiment. We willen in ons werk maar ook privé de beste versie van onszelf te worden. We proberen daarom elke maand iets nieuws, een soort lifehacking experiment. Denk hierbij aan: geen vlees eten, samen sporten, koud douchen, elke dag 10.000 stappen lopen of via pomodoro technieken proberen maximale productiviteit te behalen.  

Daarnaast is eten bij Sprints & Sneakers best wel een ding. Natuurlijk lunchen we elke dag samen, dit wordt door de werkgever verzorgd. Maar op vrijdag doen we het iets anders, op deze dag verzorgen 2 teamleden de lunch voor de rest van het team! Met de huidige maatregelen is dat net wat ingewikkelder maar niet onmogelijk.

What else

Ondernemerschap. De vrijdagen staan volop in het teken van ontwikkeling. We leren en werken aan eigen initiatieven die bijdragen aan de groei van onszelf en Sprints & Sneakers.